Πόσο θα μπορούσες να επιβιώσεις ως δάσκαλος;


 

Η διδασκαλία είναι ένα έργο ζωής, αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους! Πόσο καιρό θα μπορούσατε να το χαλάσετε σαν δάσκαλο; Ήρθε η ώρα να μάθετε! Κάντε τις παρακάτω ερωτήσεις κουίζ προσωπικότητας και ανακαλύψτε πόσο καιρό θα μπορούσατε να επιβιώσετε ως δάσκαλος!

 

 

 

0%

Τι χαρακτήρας πιστεύεις ότι είσαι ;

Δύο συνάδελφοι σου τσάκώνονται. Πώς αντιδράς;

Ένα παιδί σου αναφέρει ότι είχε άσχημη ημέρα. Πώς αντιδράς ;

Σου στέλνει μήνυμα ένας γονιός και σε κατηγορεί για τους κακούς βαθμούς που έβαλες στο παιδί του. Πώς αντιδράς;

Τα παιδιά μιλάνε πάρα πολύ δυνατά και δεν μπορείς να σκεφτείς. Πώς θα τους αποσπάσεις την προσοχή;

Πόσο συχνά συνεχίζεις την δουλειά σου στο σπίτι;

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα στην ζωή σου ;

Πόσο θα μπορούσες να επιβιώσεις ως δάσκαλος;
Θα αντέξεις ως δάσκαλος 20 χρόνια!

Με βάση τις απαντήσεις που δώσατε , θα αντέξετε το επάγγελμα του δασκάλου επί 20 χρόνια ! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχετε την νοημοσύνη,το πνεύμα και την αντοχή να κάνετε μια λαμπρή καριέρα στην διδασκαλία. Αν και μπορεί να χάσετε την υπομονή σας με κάποιους μαθητές που δεν συμπεριφέρονται καλά, αλλά έχετε το καλό να διατηρείτε πάντα την ψυχραιμία σας !
Θα αντέξεις ως δάσκαλος 5 χρόνια!

Με βάση τα αποτελέσματα αυτού του κουίζ, θα μπορούσατε να αντέξετε για 5 χρόνια ως δάσκαλος! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είστε ένας έξυπνος άνθρωπος με μεγάλη συμπόνια για όσους βρίσκονται γύρω σας. Δυστυχώς, όμως, οι αυστηρές απαιτήσεις της διδασκαλίας θα σας αναγκάσουν να νιώθετε συχνά καταπιεσμένος/η . Από την απαίτηση των γονέων στις απαιτητικές κατευθυντήριες γραμμές του κράτους, θα διαπιστώσετε ότι μεγάλο μέρος της χαράς της διδασκαλίας θα αμαυρωθεί με άγχος.

Share your Results:

Αξιολόγηση